Faris Fejzić pritekao u pomoć povrijeđenom Kerimu Alajbegoviću, kada je vepar i na njega nasrnuo.

Tradicionalni nedjeljni lov za žepačke lovce Lovačkog društva "Orlovik" Žepče danas se pretvorio u košmar.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca  Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 11.01.2022. (utorak) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti sljedeća područja ZE-DO kantona:

Zbog pogoršane epidemiološke situacije na području općine Žepče, Služba za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Žepče izdala je uputstvo osnovnim i srednjim školama s područja općine o početku nastavnog procesa u drugom polugodištu školske 2021./2022.

U mjestu Želeća kod Žepča na magistralnom putu M-17 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo.

Težak udes dogodio se jutros oko 11 sati u mjestu Ograjina kod Žepča, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a ZDK. Vozač teretnog vozila zabio se u stijenu. Tom prilikom je zadobio povrede.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 30.12.2021. (četvrtak) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti sljedeća područja ZE-DO kantona:

Danas oko podne na magistralnom putu M-17 u mjestu Papratnica kod Žepča došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo više vozila. U Operativnom centru MUP-a ZDK nam nisu mogli potvrditi ovo informaciju, te ne znamo da li ima povrijeđenih osoba.

Tačnije, njihova srca. Rođeni su u Splitu krajem devedesetih, zlostavljani i zaboravljeni od bioloških roditelja, Nik i Evelin nose bolne ožiljke iz ranog djetinjstva. Život im se u trenu promjenio, kada su ih usvojili Pero i Eva Lončar, sa kojima danas sretno žive u Švedskoj.

Obavještavaju se svi korisnici Gradske tržnice u Žepču (trgovce i kupce) da će zbog božićnih i novogodišnjih praznika doći do izmjene tržnog dana.

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 15.12.2021.(srijeda) i 16.12.2021.(četvrtak) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti sljedeća područja ZE-DO kantona:

Nova, moderna zgrada Općinskog suda u Žepču intezivno se gradi i bit će završena u jedanaestom mjesecu naredne godine - potvrdio je za naš portal Nebojša Nikolić, ministar u Ministarstvu za pravosuđe i upravu Zeničko-dobojskog kantona.

Stranica 1 od 289