Poveži se putem

Žepče

Akcija bogaćenja knjižnog fonda i prikupljanja knjiga za Opću biblioteku Žepče

Objavljeno

-

Nikolina Martić je volonter u JU „Opća biblioteka“ Žepče, te je pokrenula akciju prikupljanja knjiga za bogaćenje knjižnog fonda žepačke biblioteke. Portal Zepce.Ba se pridružuje ovoj akciji, a u nastavku pročitajte Nikolininu poruku čitateljima.

Što je to zapravo knjiga???

Možda tek prazan list papira ili je pak nešto mnogo više i uzvišenije.Vjerni čuvar naših misli, osjećaja, težnji i potreba. Vodič naših životnih puteva i njegovih vječitih skretanja pogrešnim smjerovima do svih naših individualnih i različitim bojama obojanih ciljeva koji su uramljeni raznovrsnim oblicima okvira.

Nažalost, vrlo često u doba interneta koji nam pruža pregršt dostupnih i brzih informacija o svemu i svačemu što nas je ikada zanimalo ili nas još uvijek zanima, knjige ostaju na policama naših domova kako bi skupljale prašinu i poslužile nam kao povod za dobar dojam našim dragim i uvaženim gostima, što je razumljivo, i na neki čudan način potpuno opravdano.

Ali, da li je to baš uvijek dobro za nas i za naše znanje i obrazovanje zaista ne znam. Međutim, zasigurno znam gdje možemo potražiti odgovor na to, velom tajne obavijeno, pitanje.

Pa ako Vas zanima, ili samo želite obogatiti našu OPĆU BIBLIOTEKU ŽEPČE, uzmite knjige, dobrog materijalnog stanja, s Vaših polica i posjetite nas.

Mi Vas zahvalno i s nestrpljenjem očekujemo i radujemo se plovidbi knjižnim svijetom koji će prosvjetliti vaše i naše vidike i proširiti nam znanje.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal