Poveži se putem

Žepče

Biro rada Žepče: Sajam zapošljavanja Žepče 2019.

Objavljeno

-

JU Služba za zapošljavanje ZDK organizira „Sajam zapošljavanja 2019“ dana 18.10.2019. godine u 9,30 sati koji će se održati u Žepču- JU Dom kulture Žepče.

Sajam je namijenjen nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, ali i osobama koje žele promijeniti posao i graditi novu poslovnu karijeru.

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem preko 200 radnika različitih profila i zanimanja.

Na sajmu će sudjelovati  poslodavci sa područja općina Žepče, Maglaj, Zavidovići, te je ovo prilika da na jednom mjestu ostvarite neposredan kontakt sa velikim brojem poslodavaca, upoznate se sa ponudom otvorenih radnih mjesta i predstavite svoje kompetencije poslodavcima. Preporučujemo da razmislite šta znate, želite i možete raditi, pripremite svoj CV ( biografiju) i prijave za  posao te iste, prilikom obilaska štandova i razgovora, ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresirani.

Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona će biti prisutna sa svojim saradnicima koji će vam biti na usluzi za pitanja u vezi sa sajmom i općenito iz domena svoje djelatnosti.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Birou rada Žepče.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal