Poveži se putem

Žepče

Dani maline i meda u Žepču će okupiti preko 80 izlagača iz BiH i Hrvatske

Objavljeno

-

Uskoro u Žepču tradicionalni sajam poljoprivrednih proizvoda pod nazivom 4. “Dani maline I meda“ Žepče 2019. koji će se održati na prostoru gradske tržnice u Žepču u subotu, 13.07. s početkom u 10:00 sati.

 

Za ovu sada već tradicionalnu manifestaciju u našem gradu , a koju organizira Razvojna agencija Žepče i Općina žepče, prijavilo se vise od 80 izlagača koji će se predstaviti posjetiteljima u Žepču.

Izlagači će predstaviti svježe jagodičasto voće i povrće, domaće sokove, prerađevine od voća i povrća, sireve, domaću tjesteninu s gljivama i začinskim biljem, sve vrste domaćeg brašna, pčelarske proizvode, čoko-med, biljne preparate, proizvode prirodne kozmetike, organske ljekovite proizvode, tradicijske rukotvorine i proizvode zanatske obrtničke bh. tradicije. Među izlagačima predstavit će se brendovi poljoprivrednih obrta iz Republike Hrvatske koje okuplja Akroklaster Vukovarsko-srijemske županije.

“Na 4. „Danima maline i meda“ Žepče 2019. godine očekuju vas brojna iznenađenja, degustacije prerađevina od voća, domaći sokovi, slastice, brojne nagrade i poklon-iznenađenja, kao i bogat i zanimljiv kulturni program. Pokažimo bh proizvođačima da cijenimo njihov trud i vrijedni rad. Vidimo se 13.07.2019.”, poručili sui z Razvojne agencije Žepče.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal