Poveži se putem

Žepče

Elmont donirao gorivo GSS-u Žepče za nastavak potražne akcije za nestalom Ismetom Bečić

Objavljeno

-

Trgovinsko proizvodno – uslužno društvo Elmont d.o.o. Žepče uručilo je danas donaciju u vidu goriva u iznosu 100 KM Gorskoj službi spašavanja (GSS) Žepče koja svakodnevno predvodi potražnu akciju za nestalom Ismetom Bečić iz Begovog Hana.


Naime, GSS Žepče je volonterska organizacija koja nema izvor finansiranja i koja uglavnom za potrebe potražnih akcija i spašavanja unesrećenih koristi vlastite resurse ili donacije.

-Budući smo svakodnevno u kontaktu s ekipom iz GSS-a, saznali smo da su financijski iscrpljeni jer koriste vlastite novce za gorivo kako bi mogli izaći na teren tražiti nestalu osobu.


Zahvalni žepačkom GSS-u na svemu što čine u ovoj potražnoj akciji, ali i svim prethodnim akcijama u kojima su sudjelovali i pomagali u spašavanju i pronalasku unesrećenih osoba, obratili smo se g-dinu Nerminu Musliću vlasniku poduzeća Elmont d.o.o. za pomoć, koji je bez imalo premišljanja odmah pristao donirati gorivo GSS-u Žepče kako bi mogli nastaviti potražnu akciju za nestalom Ismetom Bečić.


(Prije Elmonta, tražilica na Googlu nam je izbacila jednu drugu benzinsku pumpu koja je smještena u Begovom Hanu, a čiji šefovi iz Sarajeva kada su čuli s kojom molbom im se obraćamo su nam hladno poručili da su na godišnjem odmoru!)


Inače, danas je deveti dan potrage. GSS Žepče je opet na vodi i čamcima i kajakom pretražuje korito rijeke Bosne, a pregledavaju se i obale od Begovog Hana prema Žepču. Potraga će biti nastavljena do pronalaska nestale, poručuju iz GSS-a Žepče.

Advertisement

Radio Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal