Poveži se putem

Žepče

Foto i video: Predsjednica Republike Hrvatske posjetila Žepče

Objavljeno

-

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu je započela službeni posjet Bosni i Hercegovini u sklopu kojeg će posjetiti Sarajevo i srednju Bosnu. To je drugi službeni posjet hrvatske predsjednice Bosni i Hercegovini, nakon prvog u martu 2015., na samom početku njezina mandata.

Danas, u četvrtak 18.01.2018. godine, nakon Nove Bile, Viteza i Ahmića, predsjednica Kitarović je posjetila Žepče.

Nakon dočeka ispred zgrade Općine Žepče, gdje prisustvovalo nekoliko stotina Žepčanki i Žepčaka, predsjednicu je ugostio načelnik Općine Žepče Mato Zovko, zajedno sa predsjedavajućim OV Žepče Muhamedom Jusufovićem, zamjenikom predsjedavajućeg Skupštine ZDK i delegatom Doma naroda FBiH Ivom Tadićem i federalnim ministrom Josipom Martićem.

Advertisement

Načelnik Zovko je naglasio predsjednici da je Žepče primjer suživota i tolerancije, te da je trenutno najveći problem odlazak mladih sa ovih prostora.

Poslije vrlo kratkog razgovora o stanju i položaju općine Žepče i njenih građana u Uredu načelnika Zovke, visoka delegacija se zaputila u KŠC “Don Bosco”.

U KŠC-u “Don Bosco” hrvatska predsjednica se obratila hrvatima, kao i svim ostalim građanima općine Žepče.

U nastavku pogledajte kompletno obraćanje hrvatske predsjednice, kao i fotogaleriju današnjih događaja u Žepču.

Advertisement

Nakon Žepča, predsjednica Kitarović je otputovala ka Usori i Derventi, gdje i završava svoju zvaničnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal