Poveži se putem

Žepče

Foto i video: U Žepču održana promocija projekta ”Intervencija razvoja tržišta u sektoru poslovnih usluga na području Općine Žepče”

Objavljeno

-

U Žepču je održana promocija projekta ”Intervencija razvoja tržišta u sektoru poslovnih usluga na području Općine Žepče” koji implementira Razvojna agencija Žepče u suradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom REZ i projektom MarketMakers, koji podržava Vlada Švicarske.

Projekt je zasnovan na jačanju kapaciteta Centra za investitore Žepče (OSS) koji će na taj način učvrstiti svoju ulogu facilitatora za investitore i lidera u podizanju svijesti o važnosti sektora poslovnih usluga na području Općine Žepče.

Također, cilj je da podrže inicijative sa područja Općine Žepče, a koje se odnose na pokretanje biznisa u sektoru poslovnih usluga, prvenstveno mladih.

Advertisement

Sektor poslovnih usluga ima najveći potencijal za mlade da u potpunosti iskoriste svoje talente, vještine i bolje razumijevanje modernog tržišta, trendova i alata. Poslovne usluge imaju potencijal da povećaju broj start-up poduzeća koji su u stanju da brzo usvoje i implementiraju najnovije svjetske trendove. Na ovaj način mladi dodijaju priliku da sami sebi kreiraju radno mjesto.

U narednih nekoliko dana biti će objavljen javni poziv za prijavu za podršku osnivanju biznisa u sektoru javnih usluga.

U srednjim školama općine Žepče počinju pripreme za natjecanje učenika u programu za 3D modeliranje SolidWorks.

https://www.youtube.com/embed/2-P_ZxuE54Y

Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal