Poveži se putem

Kultura

Foto: Kino na otvorenom: Večeras dvije projekcije

Objavljeno

-

U organizaciji UG Centar za društveni razvoj CEDRA Žepče i JU Dom kulture Žepče u partnerstvu sa Sarajevo film festivalom, a u sklopu projekta Operacija kino, prva dva dana manifestacije „Summer in the city“, ponedjeljak i utorak 25. i 26.07.2016. godine, rezervisana su za kino na otvorenom.

Obzirom da je kiša prekinula sinoćnju projekciju filma Tragovi sandalovine, organizator za danas najvljuje obje najavljene projekcije i to od 19,00 sati i od 21,00 sat.
U slučaju lošeg vremena, projekcije će biti izvedene u kino-sali Doma kulture Žepče.

TRAGOVI SANDALOVINE:
Španjolska, Indija, Francuska, 2014, 95min.
Režija:Maria Ripoll
Scenario:Anna Soler-Pont
Uloge: Nandita Das, Aina Clotet, Naby Dakhli, Subodh Maskara, Vaibhavi Hankar
Unatoč slavi i bogatstvu koje posjeduje, uspješna bombajska glumica Mina ne može da zaboravi svoju mlađu sestru Situ od koje je, nakon smrti njihove majke, bila prinudno razdvojena u djetinjstvu. Trideset godina poslije saznaje da je Sita živa i zdrava, te da je nastanjena u barceloni. Međutim, Sitini posvojitelji uspjeli su izbrisati sve tragove njene prošlosti.

BROOKLYN:
Irska, Velika Britanija, Kanada, 2015, 111 min.
Režija:John Crowley
Scenario:Nick Hornby, Colm Toibin
Uloge:Saoirske Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson
Eilis Lacey je potaknuta selidbom starije sestre Rose odlučila napustiti Irsku i odseliti u SAD. Putovanje joj prođe grozničavo uz morsku bolest i grozne suputnike. Ljubazni putnik joj da savjet da sreću okuša u Brooklynu gdje žive brojni Irci. Ona se tako odseli u Brooklyn i tamo sprijatelji s irskim svećenikom Ocem Floodom. Zaposli se u trgovini i zaljubi u Talijana Tonya. Vijesti koje stižu od kuće Eilis će udaljiti od Tonya.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal