Poveži se putem

Žepče

Foto: Općina Žepče nagradila najbolje učenike, pobjednike općinskih, kantonalnih i federalnih takmičenja

Objavljeno

-

Učenici osnovnih i srednjih škola sa područja Općine Žepče kontinuirano nižu uspjehe i ponosno pronose ime grada Žepča na natjecanjima na lokalnom i višim razinama iz školskih predmeta.

Općinski načelnik Mato Zovko, predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović, kao i predstavnici Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Žepče, danas su u dvorani OV upriličili prigodno druženje sa učenicima osnovnih i srednjih škola koji su sudjelovali na općinskim, kantonalnom i federalnom natjecanju  iz predmeta matematika, fizika, njemački i engleski jezik.

Kako je istakao Ilija Barešić, pomoćnik načelnika, Općina Žepče je prva koja je prenijela nadležnost na lokalni nivo, sa dva nastavna plana i procesa i u konkretnom slučaju je pokrovitelj ovakvih natjecanja. I u narednim godinama, Općina će podržavati ovakve ideje i stajati uz učenike i nastavnike koji svojim trudom i zalaganjem nižu uspjehe i zapažene rezultate.

Načelnik Zovko zahvalio se svim učenicima koji doprinose stvaranju lijepe slike o Žepču, kada na natjecanjima diljem BiH na ovako lijep način predstavljaju našu Općinu. Kaže, kako s ponosom prima komplimente kada u drugim gradovima čuje da Žepčanke i Žepčaci „odnose“ sve nagrade.

Učenicima koji su osvojili prvo mjesto na općinskim takmičenjima uručene su novčane nagrade sa simboličnim iznosom od 30 KM, za drugo mjesto 20 i treće mjesto po 10 KM, a učenicima koji su se natjecali na višim novoima, kantonalnom i državnom, uručeno je po 50 KM, te su svima uručena i priznanja Općine Žepče.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal