Poveži se putem

Žepče

Foto: Proslavljen 20. rođendan dječjeg vrtića “Don Ivica Čondrić” u Žepču

Objavljeno

-

U dvorištu dječijeg vrtića „Don Ivica Čondrić“ u Žepču, jučer u 18:00 sati održana je završna priredba, prilikom koje je proslavljena i 20. obljetnica od osnutka vrtića. Mališani su različitim izvedbama zabavljali sve prisutne goste, među kojima su u prvim redovima bili roditelji, svećenici, te predstavnici raznih nivoa vlasti.

Ravnatelj vrtića, don Predrag Stojčević, održao je uvodnu riječ, pozdravio sve prisutne, osvrnuo se kratko na povijest vrtića, te uspješnu proteklu godinu. Poželio je završnim grupama sretan upis u školu i pozvao sve prisutne da daju svoju podršku i ohrabrenje mališanima koji su zajedno sa svojim tetama naporno radili kako bi što ljepše obilježili svoje slavlje.

Uz pomoć voditelja, mališani su raznim tačkama mamili osmijehe i aplauze publike, te je pala i koja suza radosnica. Program je otvoren modnom revijom velikih i malih djevojčica, a dječaci su se predstavili plesom i brojalicom. Ivan, Lucija i Leona su kroz priču objasnili tko je bio don Ivica Čondrić, najmlađi su otplesali ples „Patku žutu“, a srednja grupa im je uljepšala nastavak plesa pod nazivom „Lastavica“. Mato, David i Nikola su izveli su jedan komični dijalog naziva „Lako je biti Englez“, a ples „Bubamarac“ su izvela djeca srednje grupe. Različitim ostalim sadržajem: predstavama, igrokazima, pjesmama i recitacijama mališani su u najboljem svjetlu pokazali da su se uz učenje i lijepo zabavili. Na koncu, mališani svih grupa su se prisjetili pjesme „Zemlja Bosna“ s kojom su sudjelovali na Školoviziji ove godine uz još 33 europske zemlje. Pred sam kraj dodijeljene su i prigodne diplome starijoj grupi koja na jesen kreće u školu.

Završnu riječ preuzela je voditeljica Vrtića, Edita Antolović, koja se zahvalila svima prisutnim, dodijelila zahvalnice istaknutim pojedincima i ustanovama koji su pomogli rad vrtića, te pozvala sve prisutne na nastavak druženja.

(Postaja.ba)

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal