Poveži se putem

Žepče

Foto: U okviru obilježavanja Dana općine Žepče pušten u promet most u Čolama i cesta M17 – Biljevina

Objavljeno

-

Danas, u ponedjeljak 10.10.2016. godine u 12,00 sati, u okviru obilježavanja 14. Oktobra – Dana općine Žepče, svečano je pušten u promet novoigrađeni most u mjestu Čole, kao i dio asfaltiranog puta koji povezuje magistralni put M17 i Biljevinu – Željezno Polje.

U prisustvu mještana, predstavnika općinske administracije, ministra u Ministarstvu za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK, Nurđehana Šahinovića, pomoćnika načelnika Općine Žepče za finansije Namika Malićbegovića, vijećnika Općinskog vijeća Žepče i predstavnika Mjesne zajednice Željezno Polje, presijecanjem vrpce, Načelnik Općine Žepče Mato Zovko, predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović i vršilac dužnosti predsjednika MZ Željezno Polje Nedim Husičić, svečano su pustili u promet most i dionicu ovog puta.

Ovo je samo jedan segment planiranih aktivnosti u povodu obilježavanja Dana općine Žepče, a već nakon Čola, u 13,00 sati predstavnici Općine Žepče su pustili u promet i novu cestu u mjestu Kuluk u Begovom Hanu.

Novoizgrađeni put u Begovom Hanu svečano su u promet pustili predsjednik MZ Begov Han Selver Jusufović, načelnik Općine Žepče Mato Zovko, vijećnik u OV Žepče Ćazim Huskić i ministar Nurđehan Šahinović.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal