Poveži se putem

Kultura

Foto: U Žepču održan tradicionalni “Božićni koncert” u organizaciji GŠ “Katarina Kosača Kotromanić”

Objavljeno

-

Danas, u srijedu 23.12.2015. godine sa početkom u 18,00 sati, u crkvi “Svetog Ante Padovanskog” u Žepču, održan je tradicionalni Božićni koncert u organizaciji Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče.

Jednosatnim repertoarom odabranih prazničnih tonova, učenici i nastavnici ove škole uljepšali su blagdansku atmosferu i unijeli posebnu radost u naša srca.

Pored velikog broja građana, ljubitelja muzike i vjernika katoličke vjeroispovijesti, koncertu su prisustvovali načelnik Općine Žepče Mato Zovko, šef Misije OSCE-a u BiH Jonathan Moore, direktor Doma kulture Miroslav Ilić, direktor OŠ Žepče Boris Sović, te mnogi drugi predstavnici javnog i kulturnog života.

Već dugi niz godina Glazbena škola njeguje kulturu našega grada, a Uprava škole nastoji što kvalitetnije predstaviti rad učenika i nastavnika, te organizovati veći broj kulturnih manifestacija.

“Održavanjem koncerata želimo pokazati rad naših talentiranih učenika i nastavnika, jer znamo koliko je to značajno za njihovu karijeru, afirmaciju naše Škole, ali i kulture općenito u općini Žepče. Naša sredina je jedna od rijetkih koja se s ponosom može pohvaliti velikim brojem glazbenih talenata, ali i organiziranjem kulturnih manifestacija. Upućujem iskrene čestitke našim glazbenicima na divnom Božićnom koncertu kojeg su nam priredili, te ovim putem svim učenicima, nastavnicima i našim sugrađanima čestitam božićne i novogodišnje blagdane. Također, želim čestitati i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti nastupajući Božić u siječnju mjesecu, sa željom da ih sve zajedno provedemo u zdravlju i toplini svoje obitelji.” – rekao je za naš portal profesor Pero Zekić, direktor Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal