Poveži se putem

Kultura

Foto: U Žepču održana promocija knjige Arifa Odobašića “Raskorak”

Objavljeno

-

U prepunoj Gradskoj kafani u Žepču, u prisustvu brojnih predstavnika kulturnog i društveno-političkog miljea, te medija, sinoć, u subotu 12.04.2014. godine održana je dugo čekana promocija knjige “Raskorak” autora mladog Žepčaka Arifa Odobašića.

Knjigu i autora na ovoj promociji su predstavili Sabina Maličbegović, kao moderator i lektor knjige, Ivica Budulica Strikan kao recezent, Anesa Džinić kao urednik, kao i sam autor Arif Odobašić. Pored organizatora prisutni su bili i ugledni gosti Franjo Bratić, Enis-Bato Hasandžiković, Dragan Šimšić, Nedžad i Amela Hodžić i brojni drugi. Mogli smo da čujemo samo riječi hvale upućene na adresu mladog pjesnika. Veliki broj Žepčaka je sa interesovanjem pratio predstavljanje Arifovog prvijenca, a interesovanje su potvrdili kupovinom knjige, uz posvetu i fotografisanje sa autorom.

Arif se ovom prilikom zahvalio i sponzorima bez kojih knjiga ne bi ugledala svjeto dana firmama Prograd i Jasmin M, kao i Općini Žepče. Posebnu zahvalnost je uputio medijskim pokroviteljima Radio Žepču i Portalu Zepce.Ba.

Po završetku promocije, u zabavnom dijelu programa, goste je zabavljao bend “The Badmakers”.

Sve u svemu, ovo je bila jedna predivna noć i druženje uz stihove i dobru pjesmu.

Advertisement

{gallery}arif{/gallery}

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal