Poveži se putem

Sport

Izabrani najbolji sportisti i sportski radnici općine Žepče za 2022. godinu

Objavljeno

-

Sinoć je u Domu kulturu u Žepču upriličena manifestacija “Kristalno sunce 2022” s ciljem izbora najboljih sportista i sportskih radnika u prošloj godini, a manifestaciju je organizovao Sportski savez općine Žepče.

Za najboljeg sportaša općine Žepče u 2022. godini je izabran košarkaš KK Orlovik – Nansi Ajdin Skopljak, dok je Adna Selimović, karatistkinja KK Viktoria, osvojila laskavo priznanje za najbolju sportašicu u 2022. godini.

Nikolina Slišković je osvojila priznanje za najbolju mladu sportašicu, a isto priznanje u muškoj kategoriji je pripalo Ilijanu Filipoviću.

Najuspješni sportaš u kategoriji osoba s invaliditetom je Boro Miličević, dok je najbolji trener Dario Ćoruša, trener RK Žepče.

Kada je riječ o ekipnoj kategorji, najbolja ekipa u muškoj kategoriji je KK Orlovik – Nansi, a u ženskoj ŽOK Žepče.

Pojedincima koji nisu pod okriljem Sportskog saveza općine Žepče, a koji su imali značajne sportske uspjehe i rezultate u prošloj godini dodijeljena su posebna priznanja i nagrade za što su nagrađeni Ljilja Slišković, Janica Filipović i Mustafa Đuzel.

Advertisement

Iz Saveza su dodijeljena i posebna priznanja za sportske klubove za njihov dugogodišnji rad i postojanje i to za RK Žepče (15 godina), KKK 550 (15 godina), Teniski klub „Club“ (20 godina) i Džudo klub „Mahnjača“ (50 godina).

Suad Dizdarević Bake proslavljeni žepački džudista, član Džudo kluba Mahnjača, juniorski prvak Jugoslavije, kasnije i trener i predsjednik kluba, posthumno je nagrađen za životno djelo za doprinos i razvoj džudo sporta u Žepču.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal