Poveži se putem

Žepče

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o upravljanju i održavanju stambenih i stambeno-poslovnih zgrada

Objavljeno

-

Općinski načelnik oglašava javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o upravljanju i održavanju stambenih i stambeno- poslovnih zgrada, koja će se održati 11.6.2013. godine u 13,00 sati u sali Općinskog vijeća Žepče („Dom kulture“ Žepče).

Pozivaju se upravitelji zgrada i skupovi etažnih vlasnika, tzv. kućni savjeti da na Info centru Općine Žepče preuzmu Nacrt Zakona i na svim oglasnim pločama na ulazima zgrada, postave oglase, kako bi stanari, odnosno etažni vlasnici bili blagovremeno upoznati sa provođenjem javne rasprave.

Upravitelji zgrada i skupovi etažnih vlasnika, tzv. kućni savjeti mogu u svojim zgradama održati javnu raspravu i dostaviti svoje mišljenje, primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt Zakona.

Pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe (etažne vlasnike) upravitelje zgrada i kućne savjete da se odazovu javnoj raspravi i da daju svoje mišljenje, primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o upravljanju i održavanju stambenih i stambeno-poslovnih zgrada.

Općinski načelnik

Mato Zovko, dipl.prav.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal