Poveži se putem

Žepče

JUST DANCE – Plesne radionice i ENGLISH WORKSHOPS – radionice engleskog jezika u Žepču

Objavljeno

-

Od 11. Jula 2016. Godine, za vrijeme ljetnog raspusta, počinju plesne radionice namijenjene uzrastu djece osnovne škole od prvog do šestog razreda. Plesne radionice su jednim dijelom bazirane na ZUMBA FITNESS treninzima, adrugim dijelom su kreativnog karaktera.

Polaznici uče osnovne korake različitih vrsta plesova i jednostavne koreografije. Plesne radionice podučavaju i navikavaju djecu na timski rad, disciplinu, poštovanje, a prije svega podstiču plesne navike i šire opće znanje o plesu, razvijaju kulturne navike, oblikuju tijelo i pozitivno utiču na zdravlje djeteta.
Plesne radionice su dobar izbor u koliko želite da omogućite Vašem djetetu vrstu zabave koja mu omogućava da se pravilno razvija, da zadovolji potrebe za kretanjem, plesom, igranjem i upoznavanjem druge djece.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 061/ 363-474
Voditeljica radionica je nastavnica Mirnesa Kolonić

DancEnglish
ENGLISH WORKSHOPS- radionice engleskog jezika

Od 11. Jula 2016. Godine, za vrijeme ljetnog raspusta, počinju radionice engleskog jezika namijenjene uzrastu djece osnovne škole od prvog do petog razreda. Radionice su kreativnog karaktera i glavni cilj je razvoj osnovnih jezičkih vještina i sposobnosti kroz igru, ples, glumu, poeziju i kreativne radionice. Drugi cilj je razvoj vokabulara engleskog jezika za dati uzrast. Radionice su osmišljenje tako da pomažu djeci savladavanje gradiva sa redovne nastave i olakšavaju im učenje i usvajanje engleskog jezika.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 062/ 642-540
Voditeljica radionica je profesorica Maida Ajan

Advertisement

Termini održavanja radionica će biti dodgovoreni sa roditeljima djece i u skladu sa mogućnostima i slobodnim vremenom djece. Učenici mogu birati da pohađaju jednu ili obje radionice.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal