Poveži se putem

Žepče

Komunalno Žepče: Znak pristupačnosti za besplatan parking

Objavljeno

-

Iz JP „Komunalno“ Žepče su već ranije izvijestili da 09.01.2023. god. kreću sa izdavanjem prekršajnih naloga za vlasnike vozila koji svoja vozila parkiraju na gradskim parkiralištima bez istaknute važeće parking karte.

Da bi otklonili neke nedoumice i izbjegli nesporazume, iz ovog poduzeća donose pojašnjenje o mogućnosti besplatnog parkiranja vozila kojima se služe invalidne osobe.

Predviđeno je da se besplatno parkiranje omogući osobama koje posjeduju i iza vjetrobranskog stakla istaknu važeći ZNAK PRISTUPAČNOSTI. Radi se o znaku koji se izdaje invalidnim osobama sa 100% invaliditetom i osobama koje imaju invaliditet vezan za ekstremitete.

Znak pristupačnosti se izdaje u nadležnoj Policijskoj stanici. Iako je predviđeno da se besplatno parkiranje omogući samo na parking mjestima obilježenim sa znakom “rezervirano za invalide”, za sada će biti omogućeno besplatno parkiranje za vozila sa znakom pristupačnosti na svim parkirnim mjestima.

NAPOMINJEMO DA SE, OSIM ZVANIČNO IZDANIH ZNAKOVA PRISTUPAČNOSTI OD STRANE MUP-a,  NEĆE PRIZNAVATI BILO KAKVI DRUGI  ZNAKOVI I NALJEPNICE.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal