Poveži se putem

Maglaj

Nakon teške saobraćajne nesreće preminuo vozač golfa

Objavljeno

-

Nakon teške saobraćajne nezgode koja se u 18.10 sati dogodila na magistralnom putu M-17 Maglaj-Doboj, u mjestu Poljice, vozač golfa inicijala D. R. podlegao je u Kantonalnoj bolnici u Zenici, potvrđeno je za Faktor.ba u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Tri osobe iz putničkog vozila golf prevezene su u Kantonalnu bolnicu u Zenici nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u mjestu Poljice kod Maglaja, naveli su iz Operativnog centra i dodali da je vozač D.R. (1970.) iz Maglaja podlegao od povreda zadobijenih u nesreći.

D.S. (1999.), putnik iz istog vozila, zadobio je teže tjelesne povrede dok je D.A. (1995.) zadobio lakše tjelesne povrede.

U mjestu Poljice kod Maglaja danas se dogodila teška saobraćajna nesreće u kojoj su povrijeđene tri osobe. Do nesreće je došlo u 18 sati i 10 minuta, a saobraćaj je obustavljen od trenutka nesreće do okončanja uviđaja. U saobraćajnoj nesreći je učestvovao kamion i putnički automobil. Kamion je nakon sudara završio u koritu rijeke Bosne. Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a ZDK i Tužilaštva ZDK.

(maglaj.net/faktor.ba)

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal