Poveži se putem

Žepče

Održan sastanak načelnika Zovke sa predstavnicima mjesnih zajednica

Objavljeno

-

Danas, 09. maja 2019.godine, u sali OV Žepče, održan je redovni godišnji sastanak općinskog načelnika Mate Zovke sa predsjednicima/predstavnicima mjesnih zajednica Općine Žepče.

Općina Žepče broji 48 MZ, a današnjem sastanku se odazvalo ukupno 37 predsjednika MZ i predsjednika Zbora građana u MZ. Uz Općinskog načelnika, sastanku su prisustvovali pomoćnik općinskog načelnika Službe za gospodarstvo i finansije Namik Maličbegović, predstavnik UNDP-a na projektu „Jačanje uloge MZ u BIH“ Dejan Danilović i stručna saradnica za mjesne zajednice u Općini Žepče Jasminka Hodžić.

Općinski načelnik je pozdravio sve prisutne i zahvalio na dolasku. Naveo je kako je osnovna tema sastanka razmjena mišljenja, iskustava, te iznošenje problema s kojima se predsjednici susreću u MZ, a sve s ciljem poboljšanja uvjeta na području općine Žepče i što većeg zadovoljstva naših građana. Općinski načelnik je prisutnima predstavio novi Program kapitalnih investicija za 2019.godinu, koji je usvojilo OV Žepče. Naglasio je kako je važno daljnje projekte i radove u svim MZ uskladiti s Programom kapitalnih investicija Općine Žepče.

Dejan Danilović je ovom prigodom predstavio projekat „Jačanje uloge MZ u BiH“ u kojem je protekle 4 godine sudjelovalo 6 MZ s područja općine Žepče, te izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom s projektnim MZ, Općinom Žepče i općinskom administracijom.

Pomoćnik općinskog načelnika Namik Maličbegović je prisutnima također zahvalio na dolasku i poručio kako za sva pitanja stoji na raspolaganju, čime je i otvorio aktivnu diskusiju gdje su upućena brojna pitanja, prijedlozi, mišljenja i sugestije.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal