Poveži se putem

Sponzorirani članci

OO SDP Žepče: Šurovanje SDA sa HDZ-om još jednom došlo na naplatu

Objavljeno

-

Komšić je bio probni balon za RTV HZ-HB , SDA je tada popustila uz obrazloženje da žele „očuvati“  dobre odnose sa HDZ-om, a HDZ ih je na današnjoj sjednici baš „očuvao“, ali nažalost ispaštaju građani.

Načelnik Općine Žepče na ovako perfidan način  „vraća“ svom koalicionom partneru SDA-u i Bošnjacima u Begov Hanu, Željeznom Polju i Žepču koji su mu u tim sredinama obezbjedili   skoro 1.000 glasova i koji su mu svojim desetogodišnjim podaništvom upravo ovo i omogućili.

Ovo je direktno rušenje RTV servisa BiH i presedan u RTV sistemu sa primjesama Sjevernokorejskih elemenata gdje svi građani općine Žepče moraju finansirati privatnu televiziju samo jedne političke opcije i samo jednog čovjeka.

OO SDP BiH Žepče smatra da je sredstva od 30,000 KM bilo pametnije usmjeriti u pravcu toga da Žepče dobije svoju lokalnu televiziju  putem koje bi svi građani mogli da u potpunosti ispoljavaju svoje različitosti!

Klub SDP-a u OV Žepče će nastaviti kao i do sada da izvještava i informiše građane o našim daljnim koracima, naši vijećnici su održali dato obećanje, napustili su sjednicu i učinili sve što je bilo moguće, a u skladu sa političkom snagom od 2 vijećnika u OV Žepče.

Općinski odbor SDP BiH Žepče

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal