Poveži se putem

Žepče

Općinski načelnik uručio nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola općine Žepče

Objavljeno

-

Dana 30.06.2022. godine, općinski načelnik Mato Zovko je upriličio prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola čiji je osnivač Općina Žepče. Sastanku je također nazočio Pomoćnik općinskog načelnika Ilija Barešić.

Na početku prijema prisutnima se obratio općinski načelnik Mato Zovko koji je pozdravio sve nazočne i iskazao svoju zahvalnost za promociju obrazovnog procesa u Općini Žepče, te čestitao učenicima na postignutom uspjehu. Načelnik je učenicima prezentirao transformaciju školstva u Općini Žepče, referirajući se na prijašnje vrijeme kada u Općini Žepče nije bila niti jedna srednja škola. Danas je Općina Žepče jedna od općina koja ima izuzetno dobro opremljene školske kapacitete i gdje se prakticira veliki broj školskih zvanja i zanimanja u srednjim školama. Također, načelnik je učenicima prezentirao i buduće planove koji su vezani za razvoj školskih kapaciteta.

Svi učenici generacije koji završavaju srednjoškolsko obrazovanje u Općini Žepče ostvarili su pravo na stipendiju koju će imati priliku koristiti sve dok redovno upisuju narednu godinu studija.

Pomoćnik općinskog načelnika Ilija Barešić je također čestitao učenicima na njihovom uspjehu, te objasnio što sve općinska administracija čini kako bi se obrazovni proces odvijao bez poteškoća, te kako bi se iznašao način da se nastava prakticira što kvalitetnije, a sve s ciljem poboljšavanja uvjeta za učenike. Općina Žepče je jedna od malobrojnih općina koja ima nadležnost nad provođenjem osnovnog i srednjeg obrazovanja, a kvaliteta organiziranja nastavnog procesa najviše je vidljiva po rezultatima koje učenici postižu.

Učenicima generacije osnovnih i srednjih škola čiji je osnivač Općina Žepče, općinski načelnik Mato Zovko je uručio novčane nagrade za postignuti uspjeh tijekom školovanja.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal