Poveži se putem

Kultura

U petak 17. “Međunarodni rock festival” – Koncert grupe Zoster

Objavljeno

-

Kao nezaboravni ljetni poklon svim Žepčankama i Žepčacima, JU „Dom kulture“ Žepče kroz „Žepačko ljeto 2017“ priprema za vas jedinstven i odličan provod uz 17. Međunarodni rock festival i veliki koncert mostarske rock grupe Zoster.

Zoster će nastupiti na poligonu Osnovne škole Žepče, u petak, 30.06.2017. s početkom u 20:00 sati, a osim njih tu su i žestoki momci „Mali bubanj“ iz Doboja i „Fair Play“ iz Odžaka.

Žepački „Međunarodni rock festival“ koji je ujedno i najstariji poslijeratni festival u BiH, i ove godine vam garantuje odličnu zabavu i nezaboravan provod.

Mario Knezović, Adis Sirbubalo, Atilla Aksoj, Nikola Galić i Goran Rebac (ZOSTER) imena su koja će vas zasigurno oduševiti i zabaviti u ovim vrućim ljetnim danima.

Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti u tajništvu Doma kulture, ili na dan koncerta na ulazu u poligon. Također, pratite ovih dana facebook stranice portala Zepce.Ba i možda baš vi osvojite neku od besplatnih ulaznica koje Vam poklanjamo.

Advertisement

Pokrovitelji manifestacije: Općina Žepče i načelnik Mato Zovko, Federalno ministarstvo kulture i sporta, i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara

Generalni sponzor: HT Eronet

Zlatni sponzori: Tuborg i Zovko osiguranje

Ostali sponzori: Vinarija Povratak i Napredak promet

Medijski pokrovitelji: Radio Žepče, Radio postaja Žepče, Zepce.ba i Dnevnik.ba

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal