Poveži se putem

Žepče

Portal Zepce.Ba nagradio pobjednike u izboru najljepše okićenog bora

Objavljeno

-

Sada već tradicionalno, u periodu od 24.12. do 07.01., u vrijeme blagdana i darivanja, portal Zepce.Ba je organizovao izbor najljepše okićenog bora. Kao i proteklih godina u predblagdansko i blagdansko vrijeme na našoj oficijelnoj facebook stranici nagradili smo čitatelje čije su fotografije osvojile najviše sviđanja (Lajkova).

Ove godine najviše osvojenih lajkova, njih 856, u izboru najljepše okićenog bora, osvojila je fotografija koju nam je poslala Ružica Tadić Perković, drugoplasirana je Manda Karatović sa ukupno 535 sviđanja, dok treće mjesto pripada Katici Maglica čija fotografija je osvojila 466 sviđanja.

Pokrovitelji ovogodišnjeg izbora bili su “I&D Commerce” Žepče koji je vlasnicu pobjedničke fotografije nagradio poklon-bonom u vrijednosti 50KM, te Fast food “Brother's” koji je obezbijedio večere za 2 osobe za drugo i treće mjesto.

Pobjedničke fotografije možete pogledati u našoj facebook galeriji.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo svim učesnicima u izboru, a posebno našim pobjednicima, kao i našim sponzorima, vlasnicima firme “I&D Commerce” i Fast-food-a “Brother's” iz Žepča, koji su obezbijedili nagrade pobjednicima.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal