Poveži se putem

Žepče

Potpisani ugovori za projekte Omladinske banke Žepče u 2023. godini

Objavljeno

-

U srijedu,17.05.2023., u kino dvorani Doma kulture Žepče potpisani su ugovori o dodjeli novčanih sredstava s predstavnicima neformalnih grupa za 10 projekata Omladinske banke Žepče koji će biti provedeni u 2023. godini.

U kampanji online glasovanja, ove godine je sudjelovalo 26 projekata i ovo je bila jedna od kampanja s najvećim brojem prijavljenih projekata do sada.

Prvih deset najbolje rangiranih projekata su podržani u ukupnom iznosu od 18.857,00 KM.Općina Žepče u partnerstvu s Fondacijom Mozaik je i ove godine podržala provedbu društveno korisnih projekata putem Omladinske banke Žepče na temelju prijavljenih projekata neformalnih grupa.

Ovom prilikom u ime Općine Žepče prisutne je pozdravila Dijana Vilić i navela kako Općina Žepče kontinuirano od 2010. godine sudjeluje u sufinanciranju projekata mladih zajedno s Fondacijom Mozaik. Sufinanciranjem projekata daje se posebna podrška mladim ljudima koji će svoj aktivizam usmjeriti ka obrazovanju, kulturi i sportu u svojoj lokalnoj zajednici. Ovom prilikom je još jednom uputila iskrene čestitke svima koji su sudjelovali u ovom procesu.

Potpisivanju ugovora su nazočili predstavnici neformalnih grupa koji će realizirati svoje projekte, te članice Odbora Omladinske banke Žepče. Ispred Fondacije Mozaik potpisivanju je nazočila Armela Ramić.

Armela Ramić je zahvalila svim sudionicima ovogodišnje kampanje, te čestitala na  dobro napisanim projektima i poželjela što više uspjeha u provedbi istih.Odobreni projekti za 2023. godinu su: Škola tenisa 2023, Betoniranje igrališta za djecu u sportsko-rekreacijskom centru – MZ Lupoglav, Metalna kapija kaže: “Sačuvajmo što smo postigli!”, Igračke za dječije igralište u Pačićima, Škola karate-a, Učenje kroz igru, Igralište, Ljetna škola Engleskog jezika, Dječji raj i Naša ulica.

Advertisement

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal