Poveži se putem

Žepče

Povećana otkupna cijena krastavaca kornišona

Objavljeno

-

Dana 07.02.2015. godine u Sali OV Žepče održan je sastanak povodom nastavka uzgoja kornišona i paprike u 2015.god. u općini Žepče. Na sastanku su prisustvovali direktor zadruge „Voćar-Promet“ d.o.o. Zvornik, Fahro Delibajrić, voditeljica financija Ismeta Jakupović, predstavnici Razvojne agencije Žepče direktorica Branka Janko i menadžerica za ruralni razvoj Marijana Zovko, te poljoprivredni proizvođači općine Žepče.

Poljoprivrednicima je predstavljen plan nastavka uzgoja krastavaca kornišona i paprike u 2015. godini, te uvjeti suradnje za predstojeću godinu.

Otkupne cijene krastavaca kornišona će u ovoj godini biti veće nego u prethodnoj godini pa će tako otkupna cijena I. klase iznositi 1,20 KM, otkupna cijena II. klase 0,60 KM i III. klase 0,15 KM. Također je smanjen rok plaćanja za otkupljeni kornišon, tako da je planirano da se plaćanje vrši 15 dana nakon predaje kornišona. Svi proizvođači će potpisati ugovor sa otkupljivačem.

Razvojna agencija Žepče će kao i do sada pružati tehničku pomoć u provedbi i organizaciji aktivnosti projekta.

Raspisan je javni poziv za sve zainteresirane proizvođače krastavca kornišona i paprike.

Krajnji rok prijave je 10.03.2015. godine.

Advertisement

Vaše prijave možete izvršiti direktno u prostorijama RAŽ-a, putem maila na: razepce@gmail.com ili pozivom na tel: 032/880 273.

Kontakt osoba je dipl.ing.agr. Marijana Zovko. Sve dodatne informacije možete dobiti u prostorijama RAŽ-a.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal