Poveži se putem

Žepče

Predstavnici Općine Kiseljak posjetili nečelnika Zovku

Objavljeno

-

Dana 19.02.2019. godine, općinski načelnik Mato Zovko u najavljeni službeni, prijateljski, posjet primio je službenike Općine Kiseljak i direktore osnovnih i srednjih škola u Kiseljaku.

U okviru dogovorenog posjeta ispred Općine Kiseljak sastanku su prisustvovali Mirjana Medić, ravnateljica srednje škole „Ivan Goran Kovačić“ Kiseljak, Vitka Grgić, ravnateljica osnovne škole „Kiseljak“, Nermin Merhemić, direktor osnovne škole „Kiseljak 1“, Dragomir Lučić, tajnik Općine Kiseljak, Katarina Bilić, šef odjela za društvene djelatnosti i braniteljska pitanja Općine Kiseljak, Dejan Štekić, šef odjela zajedničkih poslova i Ureda načelnika Općine Kiseljak i Abdulah Japaur, pomoćnik načelnika u Službi za opću upravu, društvene djelatnosti i braniteljska pitanja Općine Kiseljak. Ispred Općine Žepče prisustvovali su Ivanka Borovac, tajnica OV Žepče i Ilija Barešić, pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti.

Na sastanku se govorilo o djelatnosti obrazovanja, odnosno o primjeru u Općini Žepče gdje je mjerodavnost osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja sa kantonalnog prenesena na općinski nivo. Općinski načelnik je gostima objasnio postupak, način i uvjete za prenošenje mjerodavnosti, te ih upoznao sa prilikama i specifičnostima općine Žepče u odnosu na druge općine u ZDK, kada je riječ o obrazovanju.

Advertisement

Općinski načelnik je izrazio zadovoljstvo radom škola u našoj općini koje su u mjerodavnosti općine posljednjih 10 godina. Naveo je kako su uvjeti i kvaliteta obrazovanja, svakim danom na sve višem nivou, budući da Općina znatna sredstava ulaže u izgradnju i obnovu škola na svome području. Na kraju razgovora, predstavnici Općine Kiseljak su se zahvalili domaćinima na prijemu i stručnim uputama koje će im biti smjernice u daljnjem radu.

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal