Poveži se putem

Žepče

U 46. godini života ovaj svijet je napustio Žepčak Mirko Sinanović

Objavljeno

-

Kako saznaje naš portal, jučer oko 9,30 sati u blizini lovačje kuće u Ozimici, Žepčak Mirko Sinanović je izvršio samoubistvo vješanjem. Legendarni pripadnik žepačkog HVO-a napustio je ovaj svijet u 46. godini života.

-“U paklu si bio više puta, pođi u Raj prijatelju” , jedna je od facebook poruka upućenih povodom smrti Mirka Sinanovića Pjene.

Nakon rata, uključio se u javni život Žepča, te je lično bio angažovan u mnogim projektima vezanim za pomoć braniteljima HVO-a i svim Žepčacima.

Na ovogodišnjem Saboru Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a ZDK, Sinanović je dobio zahvalnicu za veliki doprinos u mnogim projektima u kojima je bio uključen.

Kako je za naš portal rekao Dragan Janko, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a ZDK, Sinanović je bio dobitnik najviših ratnih priznanja u FBiH, a u par mandata je bio i aktivni vijećnik u Općinskom vijeću Žepče, te jedan od vijećnika koji je dao veliki doprinos relaksaciji odnosa u Žepču.

Advertisement

Također, Sinanović je bio i aktivni član Lovačkog društva Ozimica.

U proteklom ratu je bio tri puta ranjen, te je i po tom osnovu odlikovan najvišim priznanjima.

Sahrana i posljednji ispraćaj Mirka Sinanovića uz sve vojne počasti OS BiH, bit će održan sutra, u utorak, 05.09.2017. godine u 16,00 sati na Novom groblju u Žepču.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal