Poveži se putem

Kultura

U ponedjeljak i utorak u Žepču “Kino na otvorenom”

Objavljeno

-

U organizaciji UG Centar za društveni razvoj CEDRA Žepče i JU Dom kulture Žepče u partnerstvu sa Sarajevo film festivalom, a u sklopu projekta Operacija kino, prva dva dana manifestacije „Summer in the city“, ponedjeljak i utorak 25. i 26.07.2016. godine, rezervisana su za kino na otvorenom.

Pozivaju se svi sugrađani i gosti da uživaju u projekcijama pod vedrim nebom, koje će se održati na poligonu OŠ Žepče. Kino na otvorenom je svakako nešto što nije svakidašnje za Žepče.

Kao posebnog gosta, organizatori najavljuju direktora najvećeg filmskog festivala u Jugoistocnoj Evropi – gosp. Mirsada Purivatru, koji će se prije projekcije obratiti posjetiteljima.

Ulaz za obje projekcije je besplatan.

„Summer in the city“ program:

25.07.- Kino na otvorenom- “TRAGOVI SANDALOVINE”
26.07.- Kino na otvorenom- “BROOKLYN”
27.07.- Večer ulične zabave na platou Doma kulture

Advertisement

TRAGOVI SANDALOVINE:
Španjolska, Indija, Francuska, 2014, 95min.
Režija:Maria Ripoll
Scenario:Anna Soler-Pont
Uloge: Nandita Das, Aina Clotet, Naby Dakhli, Subodh Maskara, Vaibhavi Hankar
Unatoč slavi i bogatstvu koje posjeduje, uspješna bombajska glumica Mina ne može da zaboravi svoju mlađu sestru Situ od koje je, nakon smrti njihove majke, bila prinudno razdvojena u djetinjstvu. Trideset godina poslije saznaje da je Sita živa i zdrava, te da je nastanjena u barceloni. Međutim, Sitini posvojitelji uspjeli su izbrisati sve tragove njene prošlosti.

BROOKLYN:
Irska, Velika Britanija, Kanada, 2015, 111 min.
Režija:John Crowley
Scenario:Nick Hornby, Colm Toibin
Uloge:Saoirske Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson
Eilis Lacey je potaknuta selidbom starije sestre Rose odlučila napustiti Irsku i odseliti u SAD. Putovanje joj prođe grozničavo uz morsku bolest i grozne suputnike. Ljubazni putnik joj da savjet da sreću okuša u Brooklynu gdje žive brojni Irci. Ona se tako odseli u Brooklyn i tamo sprijatelji s irskim svećenikom Ocem Floodom. Zaposli se u trgovini i zaljubi u Talijana Tonya. Vijesti koje stižu od kuće Eilis će udaljiti od Tonya.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal