Poveži se putem

Žepče

Foto: U povodu 10. rođendana MK “United” svečano otvoren “Club House”

Objavljeno

-

Članovi Moto kluba “United” Žepče obilježavaju desetu godišnjicu postojanja, te su svečano otvorili vrata prve moto klub kuće u regionu. Vlastitim sredstvima uspjeli su izgraditi kuću sa smještajnim kapacitetom koja bi u budućnosti, osim za njihove potrebe, mogla koristiti putnicima iz cijele Evrope.

Obilježavanje 10. rođendana kluba započelo je svečanim presijecanjem vrpce i otvaranjem vrata moto-kuće “Club House”. Vrpcu su presjekli predsjednik MK “United” Goran Lučić Kica i načelnik Općine Žepče Mato Zovko, nakon čega je program obilježavanja ovog velikog jubileja nastavljen u novootvorenoj kući.

Ovom prilikom, nakon pozdravnih riječi predsjednika Lučića i načelnika Zovke, žepački bajkeri su dodijelili zahvalnice na ukazanom povjerenju i saradnji pri izgradnji klupske kuće mnogobrojnim prijateljima kluba.

Kako to obično biva, svečanost je nastavljena druženjem i zakuskom sa mnogobrojnim gostima, članovima prijateljskih klubova, Eurobikers-a, donatorima, predstavnicima javnog i političkog života, kao i ostalim prijateljima kluba.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal