Poveži se putem

Žepče

U Žepču će se u subotu 4.3.2017. godine održati prva modna revija pletenina Retro Moda

Objavljeno

-

Nositeljica pletenina Retro Moda, brenda u nastanku, Željka Tomić, organizira modnu reviju svojih ručnih radova, odnosno pletenina pod nazivom Retro Moda. Modna revija će se održati u subotu 4.3.2017. godine u Gradskoj kavani u Domu kulture u Žepču s početkom u 18:30 sati.

Ova mlada poduzetnica se bavi unikatnom proizvodnjom pletenih odjevnih predmeta još od 2014. godine, a izrađuje ih na stroju za štrikanje. Svoje proizvode dosad je izlagala na sajmovima u Žepču i Sarajevu, ali sad je odlučila otići i korak dalje tako što će u našem gradu po prvi put napraviti modnu reviju. Ova manifestacije će zapravo biti i kulturni i zabavni događaj na kojem će se moći vidjeti uglavnom proizvodi za žene, ali bit će tu po nešto i za muški dio publike i djecu. Svi artikli koji budu izloženi na reviji moći će se kupiti, ali isto tako ako poželite drugu boju, veličinu ili dezen nekog artikla, moći ćete ga naručiti iste večeri, ili putem facebook stranice Retro Moda. Nakon revije posjetitelji će moći uživati i zabaviti se uz bend iznenađenja.

Da bi se ova revija održala Željki su pomogli razni sponzori, prvenstveno općinski načelnik Mato Zovko, zatim preduzeća: Profil – Isolation d.o.o., Titanik d.o.o, Napredak Promet d.o.o., Ferhem d.o.o., Metal – Centar d.o.o., Krajina – Šped d.o.o., Beauty centar Mladenka, Avon kozmetika i frizerski salon IN, a tehnički suorganizatori manifestacije su Opća biblioteka Žepče i JU Dom kulture Žepče.

Advertisement

Retro Moda i njena vlasnica Željka Tomića poziva vas na druženje u subotu 4.3. od 18:30 u gradskoj kavani u Žepču.

Svi su dobrodošli!

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal