Poveži se putem

Žepče

UPIP Žepče dobila nagradu i priznanje „STVARATELJI STOLJEĆA“ za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi

Objavljeno

-

Međunarodni Komitet za dodjelu nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ dodijelio je nagradu Udruzi poduzetnika i poslodavaca Žepče za razvoj poduzetništva u Jugoistočnoj Europi. Za dodjelu nagrada u 2014 godini ukupno je bilo nominirano 340 kandidata iz 9 zemalja (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Srbija, Slovenija i Švedska), a međunarodni Komitet za dodjelu nagrada je dodijelio 63 nagrade u 4 kategorije.

Nagrade su dodijeljene u sljedećim kategorijama: Nagrada za životno djelo u poduzetništvu; Nagrada za razvoj ideja, inovacije i investicije u poduzetništvu; Nagrada za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Evropi; Nagrada za doprinos promociji poduzetništva u Jugoistočnoj Evropi.

Dodjela nagrada održava se u okviru projekta „Promocija i nagrađivanje najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Jugoistočne Europe“, koji zajednički implementiraju Međunarodni ekonomski forum „Perspektive“ Sarajevo/Dubrovnik, INDUCO d.o.o. Beograd/Slavonski Brod i Promo-Global d.o.o. Zagreb/Novi Sad.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ će biti održana u Dubrovniku od 26. – 28. Marta/Ožujka 2015. godine. Organizatori najavljuju da će Svečanosti prisustvovati oko 250 uzvanica: Predsjednica RH i Predsjednik Vlade RH, Ministri za poduzetništvo i privredu / gospodarstvo / poljoprivredu / turizam zemalja iz kojih su laureati, zatim pripadnici diplomatskog zbora – diplomatskih misija u RH i zemalja iz kojih su laureati, te predstavnici/direktori i urednici medija i nevladinih organizacija iz regije Jugoistočne Europe.

Paralelno će biti održan i Regionalni summit poduzetnika Jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“ te Međunarodni panel eksperata pod nazivom „KUDA IDE SVJETSKA EKONOMIJA – EKONOMIJA BUDUĆNOSTI?!

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal