Poveži se putem

Žepče

Važna obavijest za investitore stambeno-poslovnih zdrada

Objavljeno

-

Iz JP Komunalno Žepče obavještavaju sve investitore novih stambeno-poslovnih i poslovnih objekata da prema Odluci Općinskog vijeća Žepče o vodovodu i kanalizaciji Članak 42. stoji da:

  • Pojedinačni-interni vodomjeri za stanove u novo projektiranim stambeno-poslovnim objektima kolektivnog stanovanja ili stambenim objektima kolektivnog stanovanja, koji budu građeni poslije stupanja na snagu ove Odluke, moraju se montirati isključivo u sandučićima u stubištu, hodniku ili nekim drugim zajedničkim dostupnim prostorijama i isti se moraju povezati u jedan od sustava daljinskom očitanja (M-BUS ili radijski) a koji moraju biti kompatibilni postojećem sistemu radijskog ili M-BUS očitanja kojim raspolaže JP Komunalno Žepče.
  • Poslovni prostori u novo projektiranim stambeno poslovnim objektima kolektivnog stanovanja ili u poslovnim objektima koji budu građeni poslije stupanja na snagu ove Odluke moraju imati pojedinačne-interne vodomjere koji moraju biti smješteni u oknima na javnoj površini i moraju biti povezani u jedan od sustava daljinskog očitanja (M-BUS ili radijski) a koji moraju biti kompatibilni postojećem sistemu radijskog ili M-BUS očitanja kojim raspolaže JP Komunalno Žepče. Glavni vodomjeri također moraju biti povezani na centralu izabranog načina daljinskog očitanja.

Ukoliko se budući investitori ne budu pridržavali ovih Odluka OV o vodovodu i kanalizaciji JP „Komunalno“ d.o.o. Žepče im neće izdati dozvolu za priključenje na vodovod i kanalizaciju.

U prilogu možete vidjeti kompletnu Odluku OV o vodovodu i kanalizaciji.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal