Poveži se putem

Sport

Zovko i Šišić upriličili svečani prijem za šampione – KK Orlovik Nansi Žepče

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko i predsjedavajući Općinskog vijeća Žepče Edin Šišić u Sali OV upriličili su svečani prijem za Košarkaški klub Orlovik Nansi Žepče povodom povijesnog uspjeha domaćeg kluba, osvajanja titule šampiona A1 lige FBiH za sezonu 2022/2023. i ulaska u najveći rang natjecanja, Premijer ligu BiH.

Prijemu ispred Općine Žepče nazočili su i pomoćnici načelnika Službe za društvene djelatnosti Ilija Barešić i Službe za gospodarstvo Namik Malićbegović.

Svečanom prijemu odazvala se kompletna ekipa Kluba predvođena trenerom Senadom Preldžićem i kapitenom Ajdinom Skopljakom kao i predsjednikom Kluba Kenanom Mujkićem, sportskim direktorom Emirom Preldžićem i članovima uprave.

Podsjećamo, Košarkaši klub Orlovik Nansi Žepče proteklog vikenda je pred domaćom publikom u uzvratnom susretu finala play-offa za prvaka A1 lige Federacije Bosne i Hercegovine nadigrao ilidžanski Igman Burch s 85:80 i prvi put u povijesti izborio plasman u elitni razred bh. košarke.

Ustrajan i predan rad u protekle dvije godine rezultirao je osvajanjem titule pobjednika Kupa ZDK, a ove godine i pobjednika A1 lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Odličan start od samog početka sezone i nepobjedivi niz u trinaest susreta govori u prilog da se ovaj trofej našao u zasluženim rukama.

Advertisement

Nošeni sjajnom publikom koja je na svim domaćim i gostujućim utakmicama fer navijanjem bodrila svoje igrače, KK Orlovik Nansi Žepče je uzvratio na najljepši mogući način, odlaskom u najveći rang bosansko hercegovačke košarke, opravdavajući slogan tima „Jedna ljubav što nas spaja“ i vraćajući košarku na velika vrata u naš grad, koji je oduvijek slovio kao grad košarke i grad sporta.

Čestitke tijekom današnjeg prijema uputio je načelnik Zovko zahvalivši svima na zalaganju, na promociji i razvoju sporta u našoj općini promičući grad i općinu u pozitivnim svjetlu na svim odigranim susretima i ostvarenim povijesnom rezultatu koji će uvijek biti zabilježen u povijesti žepačkog sporta

Na kraju svečanog prijema Predstavnici KK Orlovik Žepče, Kenan Mujkić, Emir Preldžić i Ajdin Skopljak i općinski načelnik Mato Zovko razmijenili su prigodne poklone u znak zahvale za potporu i dobru suradnju Kluba i općine Žepče.

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal