Poveži se putem

Žepče

Akcija podjele bajramskih paketa starim i iznemoglim osobama na području općine Žepče

Objavljeno

-

Vec treću godinu zaredom naš sugrađanin Senaid Ajan realizuje akciju podjele bajramskih paketa za stare i iznemogle osobe i za one u socijalnom statusu. Svaki put projekat realizuje zahvaljujući prijateljima iz mesne industrije Ovako, Akova grupacije.

-“Ovom prilikom moram naglasiti izuzetnu saradnju sa Eminom i Belmom Kasumović iz Akova grupe, a posebnu zahvalnost cjelokupnom menadžmentu ove kompanije.”– rekao je u razgovoru za portal Zepce.Ba aktivista i koordinator ovog projekta prof. Senaid Ajan.

Ove godine mesna industrija Ovako je obezbijedila 45 paketa mesnih proizvoda ukupne vrijednosti oko 1700 KM. Pakete je dobilo 45 starih osoba, osoba koje žive same, te porodice u socijalnom statusu. Obzirom da je ovaj projekat prošle godine realizovan na podrucju Željeznog Polja, Begovog Hana i Preka, ove godine paketi su podijeljeni na području Gornje Ozimice i Gornjeg Luga.

-“To je naš način da u ovim mubarek danima unesemo barem malo radosti u domove onih kojima je potrebna pomoć. Ovom prilikom se od srca zahvaljujemo mesnoj industriji Ovako.” – poručio je koordinator projekta, Senaid Ajan.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal