Poveži se putem

Žepče

CarTrim Žepče darovao štićenike Dnevnog centra za djecu i odrasle sa posebnim potrebama

Objavljeno

-

U mjesecu darivanja i predblagdanskom raspoloženju, CarTrim, u sastavu Prevent grupacije – Lokacija Žepče, završetak uspješne poslovne godine obilježio je darivanjem najmlađih, a i najstarijih.

Danas, u petak 22.12.2017. godine, menadžment žepačke lokacije Prevent gupacije posjetio je Dnevni centar za djecu i odrasle sa posebnim potrebama Žepče, kao i Udruženje Mala sirena u Zavidovićima, te za sve njihove šrićenike darovao novogodišnje paketiće. Paketiće je ispred ove kompanije podijelio Djed Mraz, a nakon darivanja uslijedila je zabava uz prigodne božićno-novogodišnje pjesme.

Rukovoditeljica Dnevnog centra za djecu i odrasle sa posebnim potrebama Žepče Samra Čamdžić se srdačno zahvalila Prevent grupaciji koja već duže vrijeme, kao društveno-odgovorna komanija, prati potrebe i pomaže ovu ustanovu.

Ovom prilikom paketiće je dobilo ukupno 100 djece.

Nakon druženja sa djecom u Žepču i Zavidovićima, direktor CarTrima Žepče Nikola Spajić je ugostio i predsjednika IO Udruženja penzionera/umirovljenika Žepče Vladu Markovića, te mu ovom prilikom uručio novogodišnje pakete za članove Udruženja.

Advertisement

Druženje na žepačkoj lokaciji Prevent grupacije nastavljano je podjelom paketića za svu djecu uposlenika, kao i zakuskom uz muziku i pjesmu.

U nastavku možete pogledati kratki video i fotogaleriju sa današnjeg druženja.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal