Poveži se putem

Žepče

Članovi KUD-a “Slovo o Žepču” tradicionalno pred blagdane posjetili načelnika Zovku

Objavljeno

-

KUD „Slovo o Žepču“ i ove godine je posjetilo općinskog načelnika Matu Zovku u njegovom uredu, u povodu predstojećih blagdana. Ovakva praksa članovi KUD-a „Slovo o Žepču“ već je postala tradicija, obzirom da traje već više od jedne decenije.

-„Kraj godine i božićni i novogodišnji blagdani, pravo su vrijeme da se zahvalimo općinskom načelniku Mati Zovki, kao i pomoćniku načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Iliji Barešiću za svesrdnu pomoć koju pružaju u svim aktivnostima našeg društva. Naše kulturno-umjetničko društvo trudi se da održi stare narodne običaje Bošnjaka na ovom području i da to prenesemo na mlađe naraštaje, kako bismo baštinili kulturu, a to ne bismo mogli raditi u ovakvoj mjeri kako radimo, da nemamo podršku u općinskim strukturama. Već tradicionalno, u ovo doba godine, posjetimo načelniku Zovku da mu se na simboličan način odužimo za podršku i čestitamo blagdane“, istakla je predsjednica KUD „Slovo o Žepču“ Zemira Mujičić.

Općinski načelnik se zahvalio na posjeti i iskazao zadovoljstvo dosadašnjim radom ovog KUD-a i dodao da se nada, da će i u godinama koje predstoje, saradnja biti na visokom nivou kao i do sada.

Pomoćnik načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić ovom prilikom je naglasio da je KUD „Slovo o Žepču“ jedno od onih društava koja se javljaju na sve Javne pozive za dodjelu sredstava i koji uredno sve planirane projekte i provedu kako i dolikuje.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal