Poveži se putem

Žepče

Danas u Srednjoj glazbenoj školi „Katarina Kosača – Kotromanić“ održan Dan otvorenih vrata

Objavljeno

-

U Srednjoj glazbenoj školi „Katarina Kosača – Kotromanić“ danas je upriličen Dan otvorenih vrata za sve zainteresovane učenike. Zamjenica direktora, Kristina Džambo, ugostila je zainteresovane učenike, te im kroz kratke videoprojekcije i otvoren razgovor dočarala šta to ova školska ustanova nudi onima koji žele nastaviti muzičko obrazovanje.

Džambo je podsjetila da je Srednja glazbena škola počela sa radom u školskoj 2011/2012.godini i da svake godine upisuje novi ciklus učenika, što teoretskog, što instrumentalnog smjera. Školovanje traje 4 godine, te nakon maturiranja učenici stiču zvanje „glazbenik teorijskog smjera“  i „glazbenik instrumentalist“.

„Učenici upisani u SGŠ imaju mogućnost paralelno pohađati i drugu srednju školu. Za učenike koji pohađaju dvije škole, organizirano je tako da opće predmete pohađaju u odabranoj srednjoj školi, dok stručne predmete pohađaju u glazbenoj. Također tu je i mogućnost da učenici upišu samo srednju muzičku školu, bez obaveze da pohađaju još dodatno drugu“, istakla je Kristina Džambo.

Za sve zainteresovane učenike pripremljen je cjelodnevni program sa radionicama, u zavisnosti od smjera koji ih interesuje, kako bi dobili sve informacije na vrijeme.

Upis u srednju glazbenu školu traje od 1.6.2018. do 08.6.2018. godine, u terminu od 8.00-12.00, 13.00-15.00 sati u uredu kod pedagoginje.

Advertisement

Sve informacije vezane za upis učenika mogu se dobiti u tajništvu škole ili na telefon broj 032 / 880 453 ili 032/ 882 244

D.S

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal