Poveži se putem

Žepče

Danas u Žepču održan 9. Sajam zapošljavanja

Objavljeno

-

Danas je u organizaciji JU Služba za zapošljavanje ZDK i BIRO-a rada Žepče u Žepču održan 9. Sajam zapošljavanja. Izlagači na sajmu bili su poslodavci, njih 37 iz općina Žepče, Zavidovići i Maglaj, koji nude poslove za nove radnike na preko 300 radnih mjesta.

Sajam je namijenjen nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, ali i osobama koje žele promijeniti posao i graditi novu poslovnu karijeru.

Ovo je bila prilika da na jednom mjestu ostvarite neposredan kontakt sa velikim brojem poslodavaca, upoznate se sa ponudom otvorenih radnih mjesta i predstavite svoje kompetencije poslodavcima. Preporučujemo da razmislite šta znate, želite i možete raditi, pripremite svoj CV ( biografiju) i prijave za  posao te iste, prilikom obilaska štandova i razgovora, ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresovani.

Sajam je održan u Gradskoj kavani, a službeno su ga otvorili direktor Službe za zapošljavanje ZDK  Anto Pešić, načelnik Općine Žepče Mato Zovko i ministrica za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK Azra Šabanović, a organizovan  pod pokroviteljstvom Federalnog zavoda za zapošljavanje, Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK, te Općine Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal