Poveži se putem

Žepče

Foto: Danas je u MZ Željezno Polje svečano obilježen Dan OŠ „Abdulvehab Ilhamija“

Objavljeno

-

Svečanosti proslave Dana škole i 67. rođendana škole, te ujedno i Dana MZ Željezno Polje, prisustvovali su brojni ugledni gosti među kojima i načelnik Općine Žepče Mato Zovko, predsjedavajući Općinskog vijeća Žepča Muhamed Jusufović, kao i općinski vijećnici i direktori ostalih osnovnih škola sa područja općine Žepče, direktori javnih ustanova, glavni imam Medžlisa islamske zajednice Žepče, te mnogobrojni gosti, roditelji i učenici. Svoje odsustvo sa današnje proslave u pismu upućenom okupljenima opravdao je kantonalni ministar za obrazovanje ZE-DO kantona Mirko Trifunović.

Povodom dana škole učenici i nastavnici su pripremili bogat kulturno-zabavni program, a po završetku programa svi gosti su mogli uživati u izložbi likovnih i tehničkih radova učenika škole.

Još da naglasimo da je ove godine za učenicu generacije izabrana Fatima Gazić, učenica 9 jedan razreda, O.Š. Abdulvehab ilhamija iz željeznog Polja.

Iako nas niko nije ni obavijestio, a kamoli pozvao na ovaj događaj, sposobnošću ekipe portala Zepce.Ba, donosimo vam i foto-galeriju sa manifestacije.

{gallery}zp{/gallery}

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal