Poveži se putem

Žepče

Foto: GŠ “Katarina Kosača Kotromanić” proslavila 21. rođendan

Objavljeno

-

Sinoć je u prostorijama Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče proslavljen Dan škole i 21. rođendan od osnivanja ove ustanove. U prisustvu brojnih predstavnika općinskih, kantonalnih, kao i federalnih vlasti, svečanost su uveličali brojni posjetitelji, prijatelji i sugrađani svih uzrasta.

Na početku večeri prikazan je desetominutni film o radu Glazbene škole “Katarina Kosača-Kotromanić” Žepče čiji je autor Bojan Barbarić koji se sinoć odlično snašao u ulozi voditelja, nakon čega se gostima obratio direktor Glazbene škole “Katarina Kosača-Kotromanić” Žepče Pero Zekić koji je prisutne upoznao sa radom ove obrazovne ustanove u protekloj godini.

Nastavnici i profesori osnovne i srednje glazbene škole zajedno sa učenicima su odličnim muzičkim izvedbama u 16 tačaka zabavili publiku.

Koncert je otvorila muška vokalna grupa nastavnika i profesora kompozicijom Judi, zviri i beštimje u klapskom izvođenju, a koncertnu zavjesu spustio je orkestar i hor uz kompoziciju Jalta, Jalta.

Za nesebičan doprinos u radu i funkcioniranju ove škole, direktor Zekić dodijelio je priznanje profesorici Tatjani Nakić.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal