Poveži se putem

Žepče

Foto i audio: Potpisan Ugovor po projektu “Vratimo osmijeh” između UNDP-a i Udruge UzoR

Objavljeno

-

Danas, u utorak 23.09.2014. godine je u Uredu općinskog načelnika potpisan Ugovor po projektu “Vratimo osmijeh” kao brza intervencija programa LOD koji realizuje UNDP sa lokalnim zajednicama, a koji je ujedno i najava projekta LOD4. “Vratimo osmijeh” je interventni projekat Udruge UzoR kojim će se u naredna tri mjeseca djelimično otkloniti posljedice proteklih poplava u tri žepačke mjesne zajednice.

Radi se o uređenju dva dječija igrališta, sanaciji ograde na jednom mostu i interventnoj sanaciji jednog klizišta u mjesnim zajednicama Papratnica, Orahovica i Zenički Put, a vrijednost projekta je 38.340 KM.

Pored načelnika Općine Žepče Mate Zovke, sastanku su prisustvovali i predstavnici UNDP-a na čelu sa rukovodiocem LOD programa Samirom Omerefendićem, pomoćnik načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Žepče Ilija Barešić, kao i predsjednik Udruge UzoR Dragan Janko.

Sastanak je vodio koordinator za LOD program ispred Općine Žepče Damir Jukić.

U tonskom prilogu poslušajte izjave za medije načelnika Općine Žepče Mate Zovke, rukovodioca LOD programa Samira Omerefendića i predsjednika Udruge UzoR Dragana Janko.

Advertisement
{soundcloud}https://soundcloud.com/zepce-ba-portal/zepceba-izjava-za-medije-vratimo-osmijeh{/soundcloud}

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal