Poveži se putem

Žepče

Foto i video: Svečano otvoren tržni centar Željezno Polje

Objavljeno

-

Zahvaljujući investiciji Neska i Ševale Bronja, u Donjoj Golubinji je otvoren tržni centar sa pratećim sadržajima. Deset novih radnika dobilo je posao, a poslovni kompleks je obnovljen nakon poplava od prije dvije godine.

U subotu 2. aprila na ulazu u Željezno Polje, u Donjoj Golubinji otvoren je Tržni centar „Željezno Polje“ u čijem kompleksu se, izuzev trgovine nalaze restoran, frizerski salon, fitnes centar, ljetna bašta, dječija igraonica i drugi sadržaji.

– Opštinska administracija je na ovaj način pokazala da smo brzi i efektivni u izdavanju dozvola za rad, a dobro je što se ovaj Tržni centar nalazi na ulazu u Željezno Polje, tako da će mo novac trošiti ovdje – izjavio je Muhamed Jusufović, predsjedavajući općinskog vijeća Žepče.

Nesko i Ševala Bronja investitori iz Švicarske, poslje bogatog kulturno-umjetničkog programa svečano su otvorili tržni centar koji je obnovljen nakon poplava iz maja 2014. godine.

– Sretni smo što naši poslovni partneri Bećirovići znaju šta je najpotrebnije na ovom području i ovo je dokaz dobre poslovne investicije za koju se nadamo da će biti isplativa – kaže Nesko Bronja.

Pred nekoliko stotina gostiju i zvanica Nazim Bećirović, vlasnik firme „Bećirović“ uručio je poklone najzaslužnijim radnicima koji su godinama zaposleni u toj firmi.

Advertisement

– Posao je u ovom kompleksu dobilo deset novih radnika a nastavićemo da radimo za dobrobit naše zajednice i otvaramo nova radna mjesta. Veliko mi je zadovoljstvo što u poslovnom svijetu postajemo sve više prepoznatljivi po kvalitetu usluga i proizvoda koje pružamo – kaže Nazim Bećirović.

Tržni centar „Željezno Polje“ nalazi se sa lijeve strane puta za istoimeno selo, stotinjak metara od magistralne ceste M17.

(C.U./Zepce.Ba)

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal