Poveži se putem

Sport

Utakmicom protiv sarajevske Bosne, košarkaši Orlovika završili sezonu 2015/2016

Objavljeno

-

U jučerašnjoj utakmici koja se odigrala u sklopu 22., posljednjeg, kola A1 lige Bosne i Hercegovine, košarkaši Orlovika su u jednoj od najboljih utakmica sezone poraženi od veoma kvalitetne ekipe KK Bosna Royall iz Sarajeva.

Iako su naši igrači kroz cijelu utakmicu pružali sjajan otpor, čak i vodili jedno vrijeme, ipak iskustvo je presudilo. Bez obzira na sve ova utakmica je bila “poklon” za sve naše navijače koji su kroz cijelu sezonu redovno bodrili Orlove na domaćim, a i gostujućim utakmicama.

Prije samog početka susreta predsjednici oba kluba su razmijenili poklone, te poželjeli sreću jedan drugom u daljnjem košarkaškom radu i započeli jednu lijepu saradnju između klubova. Osim toga KK Orlovik Žepče je uručio još 3 plakete ljudima koji su zaslužni za desetogodišnje postojanje ovog kluba.

-“Ovom utakmicom, za našu ekipu, je završena sezona 2015/2016, a KK Bosna Royal želimo da ostvari što veći uspjeh u play-offu i vrati se u najviši rang takmičenja, gdje velikan poput Bosne i pripada” – poručuju iz Orlovika.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal