Poveži se putem

Life Style

Foto: Neprikosnovena Žanin Pavlović Miss medija BiH 2017 na prestižnom takmičenju Miss Kemer International 2018

Objavljeno

-

U prelijepom hotel “Rixos” u Antaliji ovih dana se održavaju pripreme pred jedno od najvećih takmičenja Miss Kemer International, koji je okupio 27 učesnica, među kojima je i prelijepa Žanin Pavlović iz Žepča koja će predstavljati Hrvatsku na ovom velikom takmičenju.

Žanin Pavlović okitila se titulom Miss medija BiH na izboru Miss BiH 2017. Šta se promjenilo nakon tog izbora u tom životu?

-Da, ponijela sam veoma laskavu titulu prošle godine te su mi se nakon tog izbora otvorila velika vrata modne scene u BiH ali i šire. Upravo poziv na 40.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, te predstavljanje Hrvatske na ovom velikom takmičenju dokaz su da prijava na izbor nije bila uzaludna.

Skoro si završila book, kakve su tvoje reakcije na fotografije iz book-a?

-Kao prvo jako sam zadovoljna fotografijama iz book-a, nastao je kao saradnja sa različitim vrhunskim fotografija sa područja BiH, među kojima su Baris Šabić, Vlado Soldo, Nikola Turalija i drugi. Planiram do kraja ljeta obnoviti book sa novim i boljim fotografijama, sa saradnjom sa još mnogim fotografima i na egzotičnim lokacijama.

Advertisement

Po prvi put radila si 40.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, reci nam nešto o tome?

-Moj prvi Fashion Week bio je jako važan za mene s obzirom da je to najveći modni događaj u Bosni i Hercegovini, radila sam odlične fotografije, nosila predivne kreacije vrhunskih regionalnih kreatora. Jako sam zadovoljna bila sa obzirom da je to bio mom prvi Fashion Week, jer me mnogo kreatora izabralo na kastingu da nosim njihove kreacije.

Koje dizajnere i modne kuće si nosila na 40.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo?

-Prvu noć sam nosila kreaciju naše najpoznatije dizajnerice Emine Husedžinović, zatim Paradi Couture. Drugu noć sam nosila više kreacija među kojima su bile kreacije Aide Vrabac (DeeDee Sparow), Sun Linea i Jadran Čarape. Zadnju noć sam nosila kreaciju poznatog crnogorskog dizajnera Lazara Ilića i svečane kreacije poznate dizajnerice Amine Hasanbegović iz Srbije.

Prije nekih godinu dana nisi ni sanjala da ćeš ići na neko svjetsko takmičenje, a evo sada ispred agencije Abc Models Mgmt International ćeš predstavljati Hrvatsku na Miss Kemer International. Reci nam nešto više o tome?

-Oduvijek sam impala želju da se pojavim na nekom svjetskom takmičenju i sa agencijom ABC Models Mgmt International, ta želja mi se ispunila. Ovdje nam je prelijepo, radimo na pripremama za izbor. Nadam se da ću ponijeti neku od lenti kući i predstaviti Hrvatsku u najboljem svijetlu.

(Missbih.ba)

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal