Poveži se putem

Žepče

Foto: Obilježen 43. rođendan i Dan SMŠ Žepče

Objavljeno

-

Danas, u petak, 17.5.2019. godine, svečano je obilježen još jedan Dan Srednje mješovite škole “Žepče”, 43. po redu. Današnji dan, prebogat aktivnostima koje su organizirali i pripremili učenici i djelatnici škole, dodatno je obogaćen, za našu školu iznimno važnim događajem – svečanim otvaranjem dviju savremenih radionica za izvođenje praktične nastave za mašinsku i tekstilnu struku.

Radionice, za koje su sredstva u iznosu od 80.000 KM osigurali Općina Žepče i Vlada ZDD, otvorili su direktor škole Adil Gačić, načelnik Općine Mato Zovko i ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport u vladi ZDK Spahija Kozlić.

Nakon svečanosti otvaranja radionica, gosti i posjetitelji su imali priliku pogledati izložbu učeničkih radova i prezentacije zvanja i zanimanja, koje su organizirane u velikom holu Srednje mješovite škole “Žepče”.

Kulturno – zabavni program je potom nastavljen u školaskoj sportskoj dvorani. Na početku priredbe prisutnima su se prigodnim riječima obratili direktor Adil Gačić, općinski načelnik Mato Zovko i ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport u Vladi ZDK Spahija Kozlić.

Poslije govora su slijedili nastupi učenika koji su izveli zanimljive i zabavne muzičke tačke, igrokaze i recitale.

Pred sam kraj priredbe učenici frizerske struke su prisutne obradovali revijom ženskih frizura.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal