Poveži se putem

Žepče

Foto: Predstavnici KUD-a Slovo o Žepču u povodu blagdana posjetili načelnika Zovku

Objavljeno

-

Predsjednica KUD „Slovo o Žepču“ Zemira Mujičić, sa zamjenicom Erminom Krnjić, članicom UO Dijanom Smajlović i podmlatkom KUD-a Lamijom Tutnjić i Lejlom Krnjić i ove godine, već tradicionalno, posjetila je općinskog načelnika Matu Zovku, u povodu nastupajućih blagdana.

U uredu načelnika, u ugodnoj atmosferi razgovaralo se o proteklih 12 mjeseci te napravljen kratak rezime rada KUD-a.

Predsjednica Mujičić izrazila je zahvalnost načelniku na potpori koju je Općina pružala KUD-u u protekloj godini, te ujedno u ime Društva uputila čestitku za ponovni reizbor načelnika Zovke na mjesto čelnog čovjeka grada na Lokalnim izborima 2016. godine.

„Posebno smo ponosni što smo u ovoj godini organizovali koncert u Republici Sloveniji, tačnije u Ljubljani, gdje smo prikupili određena novčana sredstva i uručili ih izbjeglicama koje se nalaze u azilnim centrima. To je bio lijep način da izrazimo našu solidarnost i suosjećanje s tim ljudima koji prolaze patnje kakve smo i mi na ovim prostorima osjetili pred 20-ak godina, a i da pronesemo igre i ime našeg grada na jedan plemenit način i u susjedstvo. Najviše sam ponosna upravo na djecu, naše najmlađe članove, kojih imamo u uzrastu od godine i pol pa nadalje.“, istakla je Mujičić.

Načelnik Zovko izrazio je zadovoljstvo radom ovog KUD-a jer to je izvrstan način da se Žepče prezentuje kao grad kulture, multietničnosti i zajedništva.
„I u narednoj godini ćemo se, sa svoje strane, truditi da pomognemo vaše aktivnosti, da podržavamo rad Društva, što kroz projekte, što u situacijama kada organizujete nešto o kulturnog značaja za našu Općinu.

Upravo mladi ljudi i treba da se druže kroz kulturne sadržaje, da upoznajemo jedni druge, da se upoznajemo sa običajima, drugim i drugačijim i da svi njegujemo takvo Žepče kakvo imamo“, dodao je na kraju načelnik Mato Zovko.

Advertisement

Uz prigodne darove, članovi KUD-a „Slovo o Žepču“ čestitali su načelniku Zovko predstojeće blagdane i poželjeli još dugo godina uspješnog rada na obostrano zadovoljstvo.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal