Poveži se putem

Žepče

Foto: U povodu 15. rođendana portala Zepce.Ba upriličeno zabavno veče

Objavljeno

-

Danas, 20. oktobra 2017. godine portal Zepce.Ba proslavlja petnaesti rođendan. Tim povodom, sinoć u Gradskoj kavani u Žepču priređeno je zabavno veče uz svirku, zakusku i druženje sa prijateljima i čitateljima portala.

Nakon uvodnih riječi, te prisjećanja na najznačajnije momente u petnaestogodišnjoj karijeri, dodijeljene su zahvalnice kolumnistima Portala, Mirku Matijeviću, Cvjetku Udovičiću, Draganu Trogrliću, Elharunu Selimoviću, te prvom čovjeku Žepča, načelniku Mati Zovki, u znak zahvale za kontinuiranu podršku prilikom organizacije dosadašnjih aktivnosti portala Zepce.Ba.

Na svečanosti posebno zadovoljstvo bilo je predstavljanje i obraćanje naše misice Žanin Pavlović koja je na ovogodišnjem Izboru za MISS BiH ponijela lentu MISS interneta. Žanin se zahvalila svim Žepčankama i Žepčacima, kao i uredništvu portala Zepce.Ba, na ogromnoj podršci prilikom takmičenja, a koja joj je bila od velikog značaja.

U odličnom ambijentu Gradske kavane poseban ugođaj za sve prisutne upotpunili su prijatelji iz Tešnja, “Tešanj urban band”, koji je svirkom i repertoarom oduševio žepačku publiku, na čemu smo im jako zahvalni.
Zabava, ples i pjesma su trajali dugo u noć, a dokaz da je svima bilo lijepo i jako ugodno druženje je taj da su svi gosti i prijatelji Portala ostali i uživali do samog kraja rođendanske zabave.

Ovom prilikom uredništvo portala Zepce.Ba se zahvaljuje svim čitateljima i prijateljima, a posebno onim koji kontinuirano podupiru i pomažu naš rad.

Advertisement

Najveća zahvalnost za pomoć u realizaciji sinoćnje svečanosti pripada pokroviteljima koji su svojim materijalno-tehničkim sredstvima omogućili ovo lijepo druženje, a oni su:

-Općina Žepče na čelu sa načelnikom Matom Zovkom
-Federalni ministar Josip Martić
-Club Cavalli
-Gama Electronic
-Prograd Holz
-ElchyTex
-Udruženje Spektar
-Dren Trogrlić
-Vinarija Povratak
-PC Biro shop Maglaj
-Knjigovodstveni servis Kulašin
-Caffe Denaro
-Armani Centar
-Lunch Bar
-Pekara Dan i noć
-Restoran Suveniri

Dio atmosfere sa rođendanske zabave možete pogledati u fotogaleriji.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal