Poveži se putem

Žepče

Foto: U Žepču izabrani sportaši godine

Objavljeno

-

Sinoć od 18 sati u kino-dvorani Doma kulture u Žepču u organizaciji Sportskog saveza općine Žepče je upriličen 6., sada već tradicionalni, Izbor sportaša općine Žepče za 2013. godinu koji od ove godine nosi naziv “Kristalno sunce”.

Svečanom proglašenju najboljih prethodilo je intoniranje himne Bosne i Hercegovine u izvedbi orkestra GŠ “Katarina Kosača Kotromanić, a u kulturno-zabavnom dijelu programa koji se izvodio između dodjela nagrada, nastupile su ženska vokalna grupa “Emptiane-Žepčanke”, te mlade gimnastičarke. Ceremoniju je otvorio žepački Načelnik, Mato Zovko, a kraći uvod napravio predsjednik SSOŽ-e, Darko Andrijević. Kroz cijeli program su nas vodili Cvita Zrno i Bojan Barbarić, dok je samoj organizaciji programa učestvovao veliki broj Žepčaka. Napomenimo i to da je ove godine po prvi put na ovoj manifestaciji bio postavljen i veliki video-zid na kome su predstavljeni svi nominovani sportaši i klubovi u kratkim video klipovima, te se može reći da je ovogodišnja organizacija bila iznad očekivanja publike i gostiju.

Najbolji sportisti općine Žepče u 2013. godini su Danijela Čavara (Kajak kanu klub „550 Žepče“) i Šefik Tutnjić (Karate klub „Gazija“). Najbolji trener je Hasib Telalović (KK „Gazija“), najbolja muška ekipa Rukometni klub „Žepče“,a najbolja ženska ekipa Ženski odbojkaški klub “Žepče“. Najbolji mladi sportaši općine Žepče u 2013. godini su Nataša Josipović (Karate klub „Viktoria“) i Petar Lukić (KKK „550 Žepče“). Najbolji sportista u konkurenciji invalida je Marko Tadić (HVIDR-a).

Nagrada za životno djelo dodijeljena je Vladi Markoviću (sportski radnik i novinar), a specijalno priznanje za promociju žepačkog sporta košarkašu Emiru Preldžiću (košarkašu istanbulskog Fenerbahčea). Posebno priznanje dodijeljeno je Mihaeli Ivandić.

Kao medijskom porovitelju, te tehničkoj podršci, portalu Zepce.Ba je dodijeljena zahvalnica SSOŽ-e.

Generalni pokrovitelj manifestacije je bio općinski načelnik Mato Zovko, tehnički suorganizator Dom kulture, a medijski pokrovitelji su bili Zepce.Ba, Radio Žepče, ZepceOnline i SportZdk.Ba.

Advertisement

{gallery}kristalnosunce2013{/gallery}

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal