Poveži se putem

Žepče

Foto: Vidljivi prvi koraci uspješne saradnje MZ Žepče i Općine Žepče

Objavljeno

-

Nakon dugogodišnjeg nefunkcionisanja MZ Žepče, novoizabrano rukovodstvo pokazuje već prve rezultate u svom odlučnom i ozbiljnom radu. Naime, zahvaljujući dobroj saradnji predstavnika MZ Žepče i općinskih vlasti, prvenstveno načelniku Općine gosp. Mati Zovki, Mjesna zajednica Žepče je uspjela po prvi put dobiti svoje prostorije, oglasnu ploču, te implementirati svoj prvi projekat, koji je došao kao inicijativa od strane građana.

Prostorija MZ Žepče se nalazi na adresi Zagrebačka bb., te je na usluzi svojim građanima ponedjeljkom i petakom od 10 – 12 sati.
Ovu prostoriju MZ Žepče dijeli sa Sportskim savezom Žepče.

Oglasna ploča MZ Žepče se nalazi ispred zgrade Doma kulture (jedna od tri oglasne ploče koje su služile Domu kulture).

Posebno izdvajamo uspješno iplementirani projekat, koji je obuhvatio uvođenje rasvjete ispred pojedinih stambenih jedinica, a koji je u potpunosti finansijski potpomognut od strane Općine Žepče.
Naime stanovnici zgrade „Minimarketa“ Ul. Zagrebačka bb., te zgrade u blizini Doma zdravlja Ul.Prva bb., su dobili dugoočekivanu rasvjetu, te su izrazili veliku zahvalnost za rješavanje ovog problema.

Predsjednik MZ Žepče gosp. Sanjin Maličbegović se ovim putem zahvaljuje Općini Žepče na ukazanoj pomoći, te se iskreno nada jačanju međusobne saradnje općinskih vlasti i MZ Žepče.

Advertisement

Takođe ovim putem se apeluje na sve građane s područja ove mjesne zajednice, da se aktivno uključe u rad MZ Žepče, te svojim prijedlozima, projektima i zalaganjem dodatno doprinesu boljem funkcionisanju ove mjesne zajednice.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal