Poveži se putem

Žepče

Foto: Žepački učenici i ove godine pokazali humanost

Objavljeno

-

U vrijeme blagdana i darivanja, u svima nama se budi i duh solidarnosti i suosjećanja sa drugima. Već smo govorili o humanitarnim akcijama koje su organizovali učenici Osnovne škole Žepče, kao što su aktivnosti u sklopu akcije pod nazivom „Srce nije kamen“, a koje i ovih dana ispred Doma kulture Žepče imate priliku sresti zajedno sa učenicima Srednje mješovite škole Žepče.

Učenici Osnovne škole Žepče zajedno s svojim nastavnicima i roditeljima izradili su kolače, čestitke kao i druge predmete koji mogu postati odličan izbor za božićno-novogodišnje darove. Sa štanda su poslali poruku „Otvorite svoje srce i pomozite naša nastojanja, da radost blagdana osjete svi učenici Osnovne škole Žepče“.

Ni njihove nešto starije kolege nisu ništa manje zaostajali u želji i mašti, učenici Srednje mješovite škole Žepče su također izradili božićne ukrase i čestitke, što može biti savršen unikatan dar za vaše bližnje, a kupovinom ovih rukotvorina pomažete druge.

Sav prikupljeni prihod od ove humanitarne akcije, ići će u ruke Ustanove „Dnevni centar za djecu s posebnim potrebama“ u Maglaju, čije su prostorije stradale u proteklim poplavama.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal